Komprési elastis Gym ngagem Adat kedap Awewe Slimming ngajalankeun Yoga susunan

Pondok Description:

jas Ieu awéwé ciri anu print awakna pinuh sarta desain nutup-pas keur fit nyaman. komposisi lawon: 73% poliéster, 27% spandex awakna Full nyitak cup boga racer deui mendesain cup payudara pisah cuci Émbaran Nyeuseuh Jeung Kawas Kelir Ngan Leungeun Nyeuseuh Ku Reverse, Ulah Teu Soak Ulah Insolate Ulah ngabodaskeun Hand Nyeuseuh Ku Normal Cai No Pola beusi Dina Printing Atawa Logo


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    patali Video

    Eupan balik (2)

    We believe in: Innovation is our soul and spirit. Quality is our life. Shopper need is our God for fancy Poto bra Panty siapkeun , Raglan leungeun baju kaos oblong , Leggings Pikeun Awewe , We welcome new and old customers to contact us by phone or send us inquiries by mail for future business relationships and achieving mutual success.
    Komprési elastis Gym ngagem Adat kedap Awewe Slimming ngajalankeun Yoga Setél jéntré:

    jas Ieu awéwé ciri anu print awakna pinuh sarta desain nutup-pas keur fit nyaman.

    Komposisi lawon: 73% poliéster, 27% spandex
    awakna Full nyitak
    cup boga racer deui mendesain
    cup payudara pisah

    Ngumbah Émbaran
    Nyeuseuh Jeung Kawas Kelir Ngan
    Leungeun Nyeuseuh Ku Reverse, Ulah Teu Soak
    Ulah Insolate
    Ulah ngabodaskeun
    Hand Nyeuseuh Ku Normal Cai
    No Beusi Dina Pola Printing Atawa Logo


    Produk jéntré gambar:

    Komprési elastis Gym ngagem Adat kedap Awewe Slimming ngajalankeun Yoga Setél jéntré gambar

    Komprési elastis Gym ngagem Adat kedap Awewe Slimming ngajalankeun Yoga Setél jéntré gambar

    Komprési elastis Gym ngagem Adat kedap Awewe Slimming ngajalankeun Yoga Setél jéntré gambar

    Komprési elastis Gym ngagem Adat kedap Awewe Slimming ngajalankeun Yoga Setél jéntré gambar

    Komprési elastis Gym ngagem Adat kedap Awewe Slimming ngajalankeun Yoga Setél jéntré gambar

    Patali Guide Produk:
    Baju Yoga Kudu Ka Pindahkeun Jeung Anjeun, anjeun jeans Paporit moal Naha Ieu
    Pindah ka Gym diasah Kuduna

    We provide good power in high-quality and progress,merchandising,revenue and internet marketing and operation for Compression Elastic Gym Wear Custom Tight Women Slimming Running Yoga Sets, The product will supply to all over the world, such as: Jakarta , Mecca , Portugal , To get more information about us as well as see all our products, please visit our website. To get more information please feel free to let us know. Thank you very much and wish your business always be great!
  • The sales manager is very patient, we communicated about three days before we decided to cooperate, finally, we are very satisfied with this cooperation!
    5 BéntangBy Philipppa from Surabaya - 2015.11.28 16:25
    Customer service staff and sales man are very patience and they all good at English, product's arrival is also very timely, a good supplier.
    5 BéntangBy Antonio from Bulgaria - 2015.11.11 19:52

    Produk patali

    FITUWELL

  • Address:  7TH FLOOR, BUILDING C, DONG GUAN QUAN ZHOU TECHNOLOGY INDUSTRY ,REN ZHOU ROAD,SHUI SHANG VILLAGE , SHA TIAN TOWN , DONG GUAN CITY , GUANG DONG PROVINCE , CHINA
  • Tel: 0769-88038097
  • Email: Lilohu@maxapparel.net
  • newsletter

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    produk