Panas ngajual OEM / ODM Olahraga ngagem Gym ngagem jas kabugaran workout gym olahraga sublimation bra sarta yoga calana diatur

Pondok Description:

jas Ieu awéwé ciri anu print awakna pinuh sarta desain nutup-pas keur fit nyaman. komposisi lawon: 73% poliéster, 27% spandex awakna Full nyitak cup boga racer deui mendesain cup payudara pisah The ninggang di calana panjang anu dirancang jeung elastics jacquard. Ngumbah Émbaran Nyeuseuh Jeung Kawas Kelir Ngan Leungeun Nyeuseuh Ku Reverse, Ulah Teu Soak Ulah Insolate Ulah ngabodaskeun Hand Nyeuseuh Ku Normal Cai No Beusi Dina Pola Printing Atawa Logo


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    patali Video

    Eupan balik (2)

    Our enterprise insists all along the standard policy of "product high-quality is base of business survival; client satisfaction could be the staring point and ending of an business; persistent improvement is eternal pursuit of staff" as well as consistent purpose of "reputation first, client first" for Sublimation Hoody , Dicitak / Grafika kaos oblong , dri Fit kaos borongan , We welcome new and old customers from all walks of life to contact us for future business relationships and achieve mutual success!
    Panas ngajual OEM / ODM Olahraga ngagem Gym ngagem jas kabugaran workout gym olahraga sublimation bra sarta yoga calana diatur jéntré:

    jas Ieu awéwé ciri anu print awakna pinuh sarta desain nutup-pas keur fit nyaman.

    Komposisi lawon: 73% poliéster, 27% spandex
    awakna Full nyitak
    cup boga racer deui mendesain
    cup payudara pisah
    The ninggang di calana panjang anu dirancang jeung elastics jacquard.

    Ngumbah Émbaran
    Nyeuseuh Jeung Kawas Kelir Ngan
    Leungeun Nyeuseuh Ku Reverse, Ulah Teu Soak
    Ulah Insolate
    Ulah ngabodaskeun
    Hand Nyeuseuh Ku Normal Cai
    No Beusi Dina Pola Printing Atawa Logo


    Produk jéntré gambar:

    Panas ngajual OEM / ODM Olahraga ngagem Gym ngagem kabugaran jas workout gym olahraga sublimation bra sarta yoga calana diatur jéntré gambar

    Panas ngajual OEM / ODM Olahraga ngagem Gym ngagem kabugaran jas workout gym olahraga sublimation bra sarta yoga calana diatur jéntré gambar

    Panas ngajual OEM / ODM Olahraga ngagem Gym ngagem kabugaran jas workout gym olahraga sublimation bra sarta yoga calana diatur jéntré gambar

    Panas ngajual OEM / ODM Olahraga ngagem Gym ngagem kabugaran jas workout gym olahraga sublimation bra sarta yoga calana diatur jéntré gambar

    Panas ngajual OEM / ODM Olahraga ngagem Gym ngagem kabugaran jas workout gym olahraga sublimation bra sarta yoga calana diatur jéntré gambar

    Patali Guide Produk:
    Baju Yoga Kudu Ka Pindahkeun Jeung Anjeun, anjeun jeans Paporit moal Naha Ieu
    Pindah ka Gym diasah Kuduna

    continue on to further improve, to make sure product top quality in line with market and consumer standard requirements. Our firm has a excellent assurance program have already been established for Hot Selling OEM/ODM Sport Wear Gym Wear fitness suit gym workout sublimation sports bra and yoga pants set, The product will supply to all over the world, such as: Marseille , Slovakia , Afghanistan , In order to meet our market demands, we have paied more attention to the quality of our products and services. Now we can meet customers' special requirements for special designs. We persistently develop our enterprise spirit "quality lives the enterprise, credit assures cooperation and keep the motto in our minds: customers first.
  • A nice supplier in this industry, after a detail and careful discussion, we reached a consensus agreement. Hope that we cooperate smoothly.
    5 BéntangBy Genevieve from Bahrain - 2016.03.28 12:22
    We have been engaged in this industry for many years, we appreciate the work attitude and production capacity of the company, this is a reputable and professional manufacturer.
    5 BéntangBy Maggie from Colombia - 2015.02.21 12:14

    Produk patali

    FITUWELL

  • Address:  7TH FLOOR, BUILDING C, DONG GUAN QUAN ZHOU TECHNOLOGY INDUSTRY ,REN ZHOU ROAD,SHUI SHANG VILLAGE , SHA TIAN TOWN , DONG GUAN CITY , GUANG DONG PROVINCE , CHINA
  • Tel: 0769-88038097
  • Email: Lilohu@maxapparel.net
  • newsletter

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    produk