Panas ngajual OEM / ODM Olahraga ngagem Gym ngagem jas kabugaran workout gym olahraga sublimation bra sarta yoga calana diatur

Pondok Description:

jas Ieu awéwé ciri anu print awakna pinuh sarta desain nutup-pas keur fit nyaman. komposisi lawon: 73% poliéster, 27% spandex awakna Full nyitak cup boga racer deui mendesain cup payudara pisah The ninggang di calana panjang anu dirancang jeung elastics jacquard. Ngumbah Émbaran Nyeuseuh Jeung Kawas Kelir Ngan Leungeun Nyeuseuh Ku Reverse, Ulah Teu Soak Ulah Insolate Ulah ngabodaskeun Hand Nyeuseuh Ku Normal Cai No Beusi Dina Pola Printing Atawa Logo


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    patali Video

    Eupan balik (2)

    Persisting in "High quality, Prompt Delivery, Competitive Price", we have established long-term cooperation with clients from both overseas and domestically and get new and old clients' high comments for kaos oblong , garing Fit Polo kaos , Spandex T Shirt , Our business has been devoting that "customer first" and committed to helping shoppers expand their small business, so that they become the Big Boss !
    Panas ngajual OEM / ODM Olahraga ngagem Gym ngagem jas kabugaran workout gym olahraga sublimation bra sarta yoga calana diatur jéntré:

    jas Ieu awéwé ciri anu print awakna pinuh sarta desain nutup-pas keur fit nyaman.

    Komposisi lawon: 73% poliéster, 27% spandex
    awakna Full nyitak
    cup boga racer deui mendesain
    cup payudara pisah
    The ninggang di calana panjang anu dirancang jeung elastics jacquard.

    Ngumbah Émbaran
    Nyeuseuh Jeung Kawas Kelir Ngan
    Leungeun Nyeuseuh Ku Reverse, Ulah Teu Soak
    Ulah Insolate
    Ulah ngabodaskeun
    Hand Nyeuseuh Ku Normal Cai
    No Beusi Dina Pola Printing Atawa Logo


    Produk jéntré gambar:

    Panas ngajual OEM / ODM Olahraga ngagem Gym ngagem kabugaran jas workout gym olahraga sublimation bra sarta yoga calana diatur jéntré gambar

    Panas ngajual OEM / ODM Olahraga ngagem Gym ngagem kabugaran jas workout gym olahraga sublimation bra sarta yoga calana diatur jéntré gambar

    Panas ngajual OEM / ODM Olahraga ngagem Gym ngagem kabugaran jas workout gym olahraga sublimation bra sarta yoga calana diatur jéntré gambar

    Panas ngajual OEM / ODM Olahraga ngagem Gym ngagem kabugaran jas workout gym olahraga sublimation bra sarta yoga calana diatur jéntré gambar

    Panas ngajual OEM / ODM Olahraga ngagem Gym ngagem kabugaran jas workout gym olahraga sublimation bra sarta yoga calana diatur jéntré gambar

    Patali Guide Produk:
    Baju Yoga Kudu Ka Pindahkeun Jeung Anjeun, anjeun jeans Paporit moal Naha Ieu
    Busana pikeun Gedong Awak - The Dina-Hirup Ka Jieun Anjeun Tingali Good!

    Sticking to the perception of "Creating products of top of the range and earning mates with people today from all over the world", we constantly put the desire of consumers in the first place for Hot Selling OEM/ODM Sport Wear Gym Wear fitness suit gym workout sublimation sports bra and yoga pants set, The product will supply to all over the world, such as: Germany , Slovenia , Mecca , Our company has already have pass the ISO standard and we're fully respect our customer 's patents and copyrights. If the customer provides their own designs, We will guarantee that they will likely be the only one can have that merchandise. We hoping that with our good products can bring our customers a great fortune.
  • This is a very professional wholesaler, we always come to their company for procurement, good quality and cheap.
    5 BéntangBy Doris from Morocco - 2015.04.25 16:46
    It is a very good, very rare business partners, looking forward to the next more perfect cooperation!
    5 BéntangBy Linda from Mali - 2016.09.09 10:18

    Produk patali

    FITUWELL

  • Address:  7TH FLOOR, BUILDING C, DONG GUAN QUAN ZHOU TECHNOLOGY INDUSTRY ,REN ZHOU ROAD,SHUI SHANG VILLAGE , SHA TIAN TOWN , DONG GUAN CITY , GUANG DONG PROVINCE , CHINA
  • Tel: 0769-88038097
  • Email: Lilohu@maxapparel.net
  • newsletter

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    produk