2018 design custom borongan kualitas luhur awéwé leungeun baju pondok santai fit t-shirt jeung logo parusahaan

Pondok Description:

Ieu kaos oblong pondok-sleeved ciri anu lawon katun-drawered nu nyadiakeun lemes, ngarasakeun ramah-kulitna pikeun nyaman, pangalaman ganti baju wearable. komposisi lawon: 92% katun, 8% spandex beuheung Babak Pilih ti rupa-rupa béda prints dada hareup cuci Émbaran Nyeuseuh Jeung Kawas Kelir Ngan Leungeun Nyeuseuh Ku Reverse, Ulah Teu Soak Ulah Insolate Ulah ngabodaskeun Hand Nyeuseuh Ku Normal Cai No Beusi Dina Pola percetakan Atawa Logo


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    patali Video

    Eupan balik (2)

    We've been committed to offering easy,time-saving and money-saving one-stop purchasing support of consumer for Kaos polos T , yoga Calana panjang , Sexy Awewe bra , We maintain timely delivery schedules, innovative designs, quality and transparency for our customers. Our moto is to deliver quality products within stipulated time.
    2018 design custom borongan kualitas luhur awéwé leungeun baju pondok santai fit t-shirt jeung logo parusahaan jéntré:

    Ieu kaos oblong pondok-sleeved ciri anu lawon katun-drawered nu nyadiakeun lemes, ngarasakeun ramah-kulitna pikeun nyaman, pangalaman ganti baju wearable.
    Komposisi lawon: 92% katun, 8% spandex
    beuheung Babak
    Pilih ti rupa-rupa dada béda prints hareup

    Ngumbah Émbaran
    Nyeuseuh Jeung Kawas Kelir Ngan
    Leungeun Nyeuseuh Ku Reverse, Ulah Teu Soak
    Ulah Insolate
    Ulah ngabodaskeun
    Hand Nyeuseuh Ku Normal Cai
    No Beusi Dina Pola Printing Atawa Logo


    Produk jéntré gambar:

    2018 design custom borongan kualitas luhur awéwé leungeun baju pondok santai fit t-shirt jeung jéntré gambar logo parusahaan

    2018 design custom borongan kualitas luhur awéwé leungeun baju pondok santai fit t-shirt jeung jéntré gambar logo parusahaan

    2018 design custom borongan kualitas luhur awéwé leungeun baju pondok santai fit t-shirt jeung jéntré gambar logo parusahaan

    2018 design custom borongan kualitas luhur awéwé leungeun baju pondok santai fit t-shirt jeung jéntré gambar logo parusahaan

    2018 design custom borongan kualitas luhur awéwé leungeun baju pondok santai fit t-shirt jeung jéntré gambar logo parusahaan

    Patali Guide Produk:
    Pindah ka Gym diasah Kuduna
    Busana pikeun Gedong Awak - The Dina-Hirup Ka Jieun Anjeun Tingali Good!

    owing to excellent assistance, a variety of high quality products and solutions, aggressive costs and efficient delivery, we take pleasure in an excellent popularity amongst our customers. We are an energetic business with wide market for 2018 wholesale custom design high quality women short sleeve relaxed fit t-shirt with company logo, The product will supply to all over the world, such as: Greek , Accra , Sao Paulo , Our company abides by the management idea of "keep innovation, pursue excellence". On the basis of assuring the advantages of existing products, we continuously strengthen and extend product development. Our company insists on innovation to promote the sustainable development of enterprise, and make us become the domestic high-quality suppliers.
  • The after-sale warranty service is timely and thoughtful, encounter problems can be resolved very quickly, we feel reliable and secure.
    5 BéntangBy Florence from Honduras - 2016.12.02 14:11
    Goods just received, we are very satisfied, a very good supplier, hope to make persistent efforts to do better.
    5 BéntangBy Clara from Nairobi - 2016.01.28 19:59

    Produk patali

    FITUWELL

  • Address:  7TH FLOOR, BUILDING C, DONG GUAN QUAN ZHOU TECHNOLOGY INDUSTRY ,REN ZHOU ROAD,SHUI SHANG VILLAGE , SHA TIAN TOWN , DONG GUAN CITY , GUANG DONG PROVINCE , CHINA
  • Tel: 0769-88038097
  • Email: Lilohu@maxapparel.net
  • newsletter

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    produk