Anyar custom sweatshirt fleece awéwé crewneck santai fit sweatshirt dicitak tinggi

Pondok Description:

komposisi lawon: 35% katun, 65% poliéster Urut dagang FITUWELL Tee Desain cuci Émbaran Nyeuseuh Jeung Kawas Kelir Ngan Leungeun Nyeuseuh Ku Reverse, Ulah Teu Soak Ulah Insolate Ulah ngabodaskeun Hand Nyeuseuh Ku Normal Cai No Beusi Dina Pola Printing Atawa Logo


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    patali Video

    Eupan balik (2)

    Well-run equipment, specialist income crew, and better after-sales services; We're also a unified major family, anyone stay with the organization value "unification, determination, tolerance" for Custom Yoga bra Pikeun Awewe , Kuartal pos Sweatshirt , Push Seamless Up bra , sincerity and strength ,always keep approved good quanlity ,welcome to our factoty for visit and instruction and business.
    Anyar custom sweatshirt fleece awéwé crewneck santai fit tinggi dicitak sweatshirt jéntré:

    Komposisi lawon: 35% katun, 65% poliéster
    Urut dagang FITUWELL
    Tee Desain

    Ngumbah Émbaran
    Nyeuseuh Jeung Kawas Kelir Ngan
    Leungeun Nyeuseuh Ku Reverse, Ulah Teu Soak
    Ulah Insolate
    Ulah ngabodaskeun
    Hand Nyeuseuh Ku Normal Cai
    No Beusi Dina Pola Printing Atawa Logo


    Produk jéntré gambar:

    Anyar custom sweatshirt fleece awéwé crewneck santai fit tinggi gambar sweatshirt jéntré dicitak

    Anyar custom sweatshirt fleece awéwé crewneck santai fit tinggi gambar sweatshirt jéntré dicitak

    Anyar custom sweatshirt fleece awéwé crewneck santai fit tinggi gambar sweatshirt jéntré dicitak

    Anyar custom sweatshirt fleece awéwé crewneck santai fit tinggi gambar sweatshirt jéntré dicitak

    Anyar custom sweatshirt fleece awéwé crewneck santai fit tinggi gambar sweatshirt jéntré dicitak

    Patali Guide Produk:
    Pindah ka Gym diasah Kuduna
    Baju Yoga Kudu Ka Pindahkeun Jeung Anjeun, anjeun jeans Paporit moal Naha Ieu

    We believe that long term partnership is a result of high quality, value added service, rich experience and personal contact for New custom sweatshirt women’s fleece crewneck relaxed fit high printed sweatshirt, The product will supply to all over the world, such as: Liverpool , Toronto , Bahrain , Our stock have valued 8 million dollar , you can find the competitive parts within short delivery time. Our company is not only your partner in business, but also our company is your assistant in the coming corporation.
  • It can be said that this is a best producer we encountered in China in this industry, we feel lucky to work with so excellent manufacturer.
    5 BéntangBy Meroy from Amsterdam - 2016.08.28 16:02
    Goods just received, we are very satisfied, a very good supplier, hope to make persistent efforts to do better.
    5 BéntangBy Frederica from Montpellier - 2015.06.03 10:17

    Produk patali

    FITUWELL

  • Address:  7TH FLOOR, BUILDING C, DONG GUAN QUAN ZHOU TECHNOLOGY INDUSTRY ,REN ZHOU ROAD,SHUI SHANG VILLAGE , SHA TIAN TOWN , DONG GUAN CITY , GUANG DONG PROVINCE , CHINA
  • Tel: 0769-88038097
  • Email: Lilohu@maxapparel.net
  • newsletter

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    produk