Welcom на нашата компанија

Нашата компанија е професионална облека производителот се наоѓа во Dongguan - Градот познати историски Облека со само-доволна

индустријата синџир како огромен печатење, сублимација на бои, везење, боење, перење, и ткаенина фабрика магазин наоколу.

Избрана Производи

Најнови производи

  • Жешка секси девојки Сублимација обичај прави бенд СПО ...

  • Женска големо јога врвот + јога панталони, хеланки и ...

  • 2018 на големо сопствен дизајн висок квалитет wome ...

  • 2018 на големо сопствен дизајн висок квалитет прин ...

ЗА FITUWELL

Нашата компанија е професионална облека производна

er наоѓа во Dongguan - познатиот историски

Облека град со само-доволна индустрија синџир како

огромен печатење, сублимација на бои, везење, боење,

за перење, и ткаенина продавница фабрика наоколу. Најмногу

поволен фактор е со најголем пазар на ткаенина

Јужна Кина - Zhongda ткаенини блискиот пазар. Значи сите

факторите кои го прават Dongguan станат Познати

Облека за главниот град. ..

Види повеќе +

Вести и настани

WhatsApp Online Chat !